Image Image Image Image Image

Over ons

Cas Roelofsen Timmerwerken is een bedrijf met passie voor hout.

Hout is een fantastisch natuurprodukt, het kan soepel en kneedbaar zijn maar ook weerbarstig en tegendraads. Hout leeft en heeft karakter. Een ruwe plank die geschaafd wordt geeft zijn geheimen en leeftijd prijs.

Hout is een veelvuldig gebruikt product voor de bouw en afwerking van gebouwen, maar nu is het zelfs nog populairder geworden als gevolg van de heersende mode voor ecologische woningen en de inrichting geïnspireerd door de natuur.

Het kan voor bijna alles worden gebruikt, dakkapellen, keukens, de afwerkingen binnen en buiten het gebouw, tuinmeubels, trappen, kozijnen en deuren maar ook als een decoratief element.

Houten materialen hebben vele voordelen. Het belangrijkste is dat het een natuurproduct is, organisch, en dus onschadelijk voor het menselijk lichaam. Er is een grote verscheidenheid aan houten materialen, dankzij de verschillende soorten, types, kleuren, texturen, vormen en kenmerken geeft het veel ruimte om aan eenieders wensen te voldoen.

Hout is zeer veelzijdig als het op ontwerpvrijheid aankomt. Vrijwel alle details kunnen gemaakt worden. Of het nu gaat om historische details bij restauratie van meubels of moderne uitstralingen door design profileringen, in hout is bijna alles mogelijk.

Cas Roelofsen Timmerwerken levert diensten waarbij de ambachtelijke vervaardiging en persoonlijke stijl hoog in het vaandel staan.

Dat betekent uitvoerig advies en begeleiding, maar ook alle aandacht voor het product. Luisteren, meedenken, voorstellen doen en u bij het project betrekken zijn van groot belang.

Voor ons heeft hout geen geheimen.  Bel gerust voor meer informatie om uw persoonlijke wensen in te vullen of voor een vrijblijvende afspraak.